ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ

…στο διαδικτυακό μας χώρο.

           www.plakakia.eu

 

Ενημέρωση σε σχέση με πολιτικές απορρήτου: Σας ενημερώνουμε ότι η σελίδα μας είναι εναρμονισμένη με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 περί διαχείρισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά & του νόμου 2472/1997 με ενσωματωμένες τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του 4139/2013 και ΔΕΝ συλλέγει δεδομένα από τους επισκέπτες της 

 

 

Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, ο χρόνος είναι πολύτιμος και για αυτό τον λόγο προσπαθούμε να μην τον σπαταλάμε άσκοπα. Αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα μας για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες και λύσεις και το σημαντικότερο τα προϊόντα μας έρχονται στην πόρτα σας μόνο με ένα κλίκ!

 

 Τα plakakia.eu σας δίνουν την δυνατότητα της αποστολής των προϊόντων μας χωρίς έξοδα μεταφοράς!

 

 Σε εμάς θα βρείτε αποδεδειγμένα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

 


 


Η Σελίδα μας βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι παράλληλα με την λειτουργία της, ελέγχεται για σφάλματα. Κατά την εν λόγω διάρκεια, θα πραγματοποιούνται τόσο αλλαγές στα προϊόντα όσο και βελτιώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε για την επιείκειά σας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας – χωρίς καθυστέρηση – στο 6932900924 ή στο email info@plakakia.eu

ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK