ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ

…στο διαδικτυακό μας χώρο.

           www.plakakia.eu

Σε εμάς θα βρείτε αποδεδειγμένα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δημιουργήσαμε την παρούσα Ιστοσελίδα με σκοπό να σας προσφέρουμε άμεσα τις πληροφορίες των προϊόντων Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων  που σας ενδιαφέρουν. Έχοντας αρκετά μεγάλη γκάμα προϊόντων σας δίνουμε την δυνατότητα να δείτε, να επιλέξετε, να συγκρίνετε και να παραγγείλετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας, απλά, χωρίς καν να χρειάζεται να μας επισκεφθείτε. Για αυτό τον λόγο τα plakakia.eu σας δίνει την δυνατότητα της αποστολής προϊόντων χωρίς έξοδα μεταφοράς!

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

 


 


 

Η Σελίδα μας βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι παράλληλα με την λειτουργία της, ελέγχεται για σφάλματα. Κατά την εν λόγω διάρκεια, θα πραγματοποιούνται τόσο αλλαγές στα προϊόντα όσο και βελτιώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε για την επιείκειά σας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας – χωρίς καθυστέρηση – στο 6932900924 ή στο email info@plakakia.eu

ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK